Voorstellen

Voorstellen

BegmeisjeOnTour.nlHet bergmeisje Jantiene Hannessen is nieuwsgierig, avontuurlijk én sportief. Zo vaak als ze kan is ze in de bergen te vinden en deelt ze haar belevenissen op deze website, Facebook en Instagram.

 

 

 

Bergmeisje On Tour?

Het is augustus 2016. Ik ploeter onder tropische omstandigheden een berg op. Onderaan stond 20%. Je zou denken dat het brein dan uit gaat, maar nee ... ik kwam op een gaaf idee.

Ik ben zó gek op de bergen. Roep al vanaf mijn pubertijd dat ik ooit in de bergen wil wonen en inmiddels heb ik mijn werkleven zo georganiseerd dat ik lokatie onafhankelijk kan werken. Dit was mijn missie toen ik in 2013 mijn vaste baan, elke vorm van zekerheid en een mooie audi leaseauto opgaf. Ik ben gek op werken, kan ook hierin flink overdrijven, maar als ik klaar ben, wil ik IN de bergen zijn en naar buiten! Daar word ik intens gelukkig van.

Van november 2016 t/m augustus 2017 woon ik in Puy Saint Vincent op 1500 meter boven NAP in het zuiden van Frankrijk en ga ik ervaren hoe het is om daar te leven en werken. Hoe me dit bevalt kun je op deze website lezen.

En dan nog even over mij ...

Bewegen deed ik altijd al graag, helemaal toen ik de buitensport ontdekte. Hardlopen, mountainbiken, wielrennen, trailrunnen, zwemmen. Ik kon niet kiezen dus dat werd rond 2006 multi sporten met prachtige sportieve hoogtepunten.

Passionele sporter

Sporten is voor mij de perfecte balans tussen het beste uit jezelf halen, competitie, genieten van de natuur, reizen en mensen ontmoeten. Elke training is een avontuur en ik blijf mijzelf graag verbazen!

Van mijn hobby mijn werk gemaakt met eigen webshop

Naast de sport ben ik fulltime ondernemer. Ik ben eigenaar van de webshop www.altijdsporten.nl en organiseer ik unieke sportreizen zoals de www.trailrunweek.nl, www.sneeuwweek.nl en www.fietsreisjes.nl.

Ondernemen is net als sport

Het is één groot avontuur, het vraagt doorzettingsvermogen, of je wil of niet ... je leert je sterke en minder sterke kanten heel snel kennen (en moet ermee om zien te gaan) en er gaat veel tijd in zitten. Soms is het best spannend en lef hebben, maar de voldoening is enorm groot! Zelf iets creëren en het werk doen dat je het leukste vindt. Ik ervaar het als een grote luxe dat ik dit kan en mag doen!

Veel leesplezier op mijn blog. Heb je een vraag of suggestie? Laat het me weten!