4e - Florijn winterloop (woudenberg)

Image 

Vreemd genoeg word ik altijd weer herkend door mensen die ik niet ken van andere lopen. Zo ook vandaag weer, het mooiste is nog dat ze na de wedstrijd ook precies weten te vertellen hoe mijn wedstrijd is verlopen. Dat ik met de sylvester sneller was gestart en afvlakte en vandaag rustiger was gestart en later versnelde (klopte ook wel). Nouja.. ik ga er maar aan wennen denk ik. haha.

Mijn ademhaling voelde niet lekker deze ochtend en dit probeerde ik met de warming up wat beter voor elkaar te krijgen. Ik zou rustig starten, hard starten werd um zowiezo niet heb ik inmiddels geleerd. Het gaat mij er nu even om dat het een paar keer goed gaat, van daaruit kan ik dan wel weer wat harder proberen te lopen.

Het lopen ging prima, het parcours lag er super bij en na 1,5 km kon ik wel redelijk mijn eigen tempo lopen. Harry kwam me al snel voorbij. Ik stond met Cindy een flink stuk voor hem in het start vak, maarja hem voorblijven is voor mij toekomst muziek ;).

Zonder het te weten hadden Remco en ik afgelopen maandag het parcours verkend, dat was wel lollig, zo wist ik af en toe al wat ik kon verwachten.

Image 

De ademhaling ging goed en dat wilde ik graag zo houden dus ik dribbelde lekker door. De laatste paar kilometer zat er een vrouw in mijn nek te hijgen. Na 2 km vond ik dat wel welletjes en liet haar voor me lopen met het doel lekker in haar nek te gaan hijgen (da's relaxter) en haar dan met de finish voorbij te gaan. En zo geschiede tot mijn tevredenheid.  :D

Tot mijn verbazing zag ik net op de website dat ik 4e was geworden. Ik loop vaak veel meer voorin dan ik denk. De volgende keer toch maar weer es wat harder lopen, want dat kan ik best. Volgens mij staat er volgende week alweer een loopje op het programma.

 

 


Uitslag
4e

 

Rondetijden
23:40 (5 km)

Eindtijd
00:47:16 (incl. wachten voor start)